Вести | Заштитник грађана

Вести

06.07.2018.

Панел дискусија -Потребе старих и подршка друштва

 

Панел дискусија на тему потребе старих и подршка друштва одржана је у четвртак, 5. јула, у Клубу за одрасла и стара лица – Витаплан, Лукијана Мушицког 9 у Новом

22.06.2018.

ОКРУГЛИ СТО „Изричита забрана телесног кажњавања деце у Србији у свим окружењима“

 

 

Заменик Заштитника грађана Града Новог Сада Стојанка Варајић и шефица Стручне службе Марија Достанић присуствовале су округлом столу „Изричита забрана телесног кажњавања деце у Србији у

17.06.2018.

Заштитница грађана Града Новог Сада Марина Попов Иветић и заменик Заштитника грађана Стојанка Варајић присуствовале су XXIII Будванским правничким данима, одржаним у периоду од 03. до 07. јула 2018. године.

На семинару је било речи о моделу Грађанског законика Републике Србије, те су

06.06.2018.

Стална конференција градова и општина у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе, Кабинетом председнице Владе Републике Србије и Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу организовала је 1. јуна 2018. године у Новом Саду, регионалну обуку под називом "

29.05.2018.

Заштитница грађана Марина Попов Иветић, и шефица Стручне службе мр Марија Достанић, обишле су Центар за породични смештај и усвојење и Дечије село у Сремској Каменици.

На радном састанку коме су присуствовали директорица Центра Ивана Копривица, и директор Дечијег села Мирко Јанкелић,